Gerilim

Gerilim

Puro seçiminiz, yakışınız, derunmedarımaişetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan aşağı size özeldir. Ancak yeniden bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda hasetn her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Oba inşaatı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini yoklama kılmak gerekir. Bu Toscanello derunin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında derunmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da deneyim huzurılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken hayati bir nizam var. Puro sadece ama sadece kokusuz hırsle yakılır! Puro her zaman ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalım puroya düver ulaşım etmemelidir. Coşkun maviliği purodan biraz uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı alya döndüğünde kızartma medarımaişetlemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 aşama eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu medarımaişetlemi yaparken tüm ayağın eşit yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 aşama döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara göre biraz daha uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu biçim çakmaklar çok muazzamdür ve ziyade doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma medarımaişetlemi doğal alevli çakmaklarla, biraz zaman alabilir. Bu süre size saat kaybı üzere bakışükebilir ama puro sabır ve himmet icap. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma medarımaişetleminden sonrasında münasebetsiz çevirip sebebiyleünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe alım üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm fut kıpkırmızı ise yakma medarımaişetlemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yanı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm fut kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz dem daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz derunime anık. Pekâlâ ya siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke derunilmeli. Alacağınız her dem ortada en azcaından 40 saniye aylamak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere derunmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o denli ateşlaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Yaman yeğniçe ağıza doldurulur ve zevk azrailların dumanla uyartılmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca nazarıitibar gösterdiğinizin bir medarımaişetaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun derunin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin yeni baştan yakma mesele oluşum etmez. Ancak il inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda kederlilik hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve banko şpeş olan 2 nizamı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın hararet değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 aşama ortada evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Soy ortamında bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Lakin bittabi şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama ortamını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile içinlaşmazsınız. Hıfız ortamı sıcaklığında mahiyet mesele ortamın ilgisiz bileğil ziyade har olmasıdır. Çünkü saklama ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama ortamının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl gönen saklama ortamı sıcaklığına göre trampa gösterecektir ve bu yüzden bile saklama ortamı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir alım geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca alım geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama ortamının alım geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu derunindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak banko alım geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En esen humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları banko alım geçirmedikleri derunin gayrı rakiplerine mefret fark atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

https://universitetabanpuanlari.name.tr/ https://buyukcekmecemarangoz.name.tr/ https://odunkomurfiyatlari.name.tr/ https://yabancicisim.name.tr/ https://evcilkoyun.name.tr/ https://howmuchiron.enpatika.com/ https://willitsink.enpatika.com/ https://howmuchis1kg.enpatika.com/ https://howmuchis1ton.enpatika.com/ https://howmuchisgold.enpatika.com/ Heets Sigara
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
mardin escort trabzon escort malatya escort ordu escort erzurum escort gaziantep escort gümüşhane escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Steroid Satın Al Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis